Bezvachat.cz - znovu padá, ukončení

AKTUALIZACE: Ukončení Bezvachatu potvrzeno.

Provozovatel a majitel Bezvachatu Rentier oznámil konec provozu své služby ke dni 30.4.2018, to už jen zbývá necelý týden života Bezvachatu, čili tady máme už oficiální další pád  v řadě Bezvachatu. Zde jsou zachycená jeho slova.









Co k tomu můžu říct, majitel chatu se na svůj chat opět vybodl jako vždy, ono co mu jiného taky zbývá než to vypnout, protože pohnojil co se dalo, kdy svým nesolidním a neslušným jednáním vylikvidoval lidi, vyhnal lidi a otrávil tím celý chat.
 To způsobilo rapidní pokles už tak malé skupiny uživatelů, kteří sem chodili  a kteří byli přes všechno špatné věrní této službě.

 Toto počínaní znovu vypnutí Bezvachatu znamená jen to, že služba naprosto definitivně už ztratila důvěryhodnost a váhu, protože i když by majitel chatu se rozhodl někdy opět znovu vzkřísit svůj Bezvachat, tak už tato služba nebudu mít žádnou důvěru, protože jeho pověst je zničená.

Z vyjádření se mimo jiné i dozvíme, že majitel chatu nechce už dále podporovat svojí službu a nechce s ní ztrácet čas, toto je opravdu nedůstojné a neslušné vyjádření, řekl bych až takové poslední plivnutí do tváře.

To značí, že mu o chat nikdy nešlo, že mu na chatu a na lidech nezáleží a nezajímá ho naprosto nic, on nechce ztrácet čas, ale proč nechal ztrácet čas lidi, kteří této službě věřili? Proč si bral lidi na svůj chat jako rukojmí a sliboval, co nikdy nechtěl splnit, to měl být nějaký nevydařený pokus na lidech? To je nekorektní, bezohledné a sobecké.
Pokud nikdy chat nechtěl vést, neměl ho ani znovu obnovovat, protože to absolutně postrádá jakýkoli smysl a logiku.

To, že služba poběží v omezeném provozu, ona stejně nikdy pořádně nefungovala naplno, tady se těžko něco mění.

Co snad jen můžu říct k dobru je, že majitel chatu alespoň oznámil a naplánoval konec své služby oproti tomu, jak předtím svojí službu utnul z ničeho nic.

 Jak to vidím já je, že majitel chatu to nemyslel nikdy vážně, měl svoji službu jen jako takový vedlejší koníček - vedlejšák, který ho přestal opět bavit a tak se ho zbaví a nějaký dopad ho vůbec nezajímá.

Toto je zřejmě poslední článek o tomto NEchatu, protože po jeho konci už nebude o čem hovořit, pokud majitel chatu dostojí svá slova a službu skutečně ukončí a mohu prozradit, že už připravuji článek o službě chat.cz

Aktualizace

Nechvalně známá služba Bezvachat je skutečně definitivně ukončena, došlo k odpojení ze serveru, ukončení služby proběhlo ke dni 30.4.2018, jak bylo avizováno, majitel chatu tak dodržel svá slova o ukončení svojí nechvalně známé služby. S doménou Bezvachatu je tak AMEN, tím kapitola Bezvachatu nadobro (našpatno) končí.


UZAVŘENO



Firer Wall













Komentáře

Populární příspěvky z tohoto blogu

Chatujme.cz - jaké je chatujme, tady je to ještě v pořádku, doporučení

chat.cz - co je opravdu chat.cz? PSEUDO - CHAT - šaškárna, nekompetentnost, nesvoboda, rozpad chat.cz - zakončení, závěr, NEDOPORUČUJU!

Chatová scéna - co chci sdělit? Recenze - propad chat.cz, zneužití funkce správce, propad Fajnu, klam s názvem soví glosy, zakončení?