chat.cz - moje nepovedená návštěva ve Fajn pokecu, lynčování

Moje nepovedená návštěva ve Fajn pokecu, lynčování



 Já jsem se po důkladném zvážení rozhodl navštívit Fajn pokec i když jsem předem počítal s tím, že to zřejmě nic kloudného nepřinese, protože lidé z Fajn pokecu si jedou jen svou antikampaň namířenou proti mně a nestojí o nějaké urovnaní a vyjasnění, ale i tak chtěl jsem to zkusit. Můj motiv byl jasný, já jsem si chtěl některé věci férově vyříkat osobně a na něco se zeptat, proč vůči mně vedou antikampaň, proč mají takovou averzi, proč neříkají pravdu, protože jsem nechtěl eskalovat napětí, které tu je a které vytváří především lidé z Fajn pokecu, zejména Freya, která spoustu věcí vytahuje, překrucuje a tím je spouští. Chtěl jsem uklidnit situaci.

Můj úmysl byl dobrý a čistý, nějak si to vyjasnit a zklidnit s jakým jiným úmyslem bych tam taky mohl jít. :D

Já jsem šel hlavně za Pantherem, protože když jsem viděl u Panthera, že na mě má nějaký solidnější názor, který dává nějaký smysl i když byl mylný, tím myslím názor o nějaké mé zaslepenosti, to se mi vcelku líbilo. S Freyou a ostatními jsem se moc bavit nechtěl, protože jsem věděl, že to nebude mít žádný smysl a užitek, což se mi pak potvrdilo. Mezi mnou a Pantherem se mi podařilo kupodivu navázat nějakou trochu konstruktivnější komunikaci se vzájemnějším pochopením než se do toho zapojila Freya, která to celé zazdila, tím to vyhořelo.


























 Naše nebo moje konstruktivnější debata s Pantherem prostě přestala fungovat příchodem a zapojením Freyi do debaty. Ta o žádnou konstruktivní debatu nestála, jak je vidět, ta chtěla jen osočovat, napadat, obviňovat a překrucovat jako vždy. Od Freyi jsem se dočkal jen agrese, odporu, nedůvěry a nepochopení. Dávala mi za vinu všechno možné, spamy, překrucování, škodění, spolčení s Azazelem, ačkoliv úplně neprávem a neopodstatněně. Freya mi neprávem vyčítala, že já nemám žádné argumenty, ale ona sama neměla a nepředložila žádné argumenty na které by se dalo reagovat, neřekla a nedokázala říct, co jsem kde překroutil a udělal špatně. Já jsem proto ani neměl, jak argumentovat a mohl jsem se jen vymezovat proti jejímu nařčení a osočování. Freya tvrdila něco o tom, že ze sebe dělám neviňátko, já neříkám, že jsem úplné neviňátko, ale taky neříkám, že jsem v něčem nějak výrazně vinný. Já mám určitě své chyby jako možná trochu tvrdohlavost, egoismus a emotivnost.

Je to prostě lynčování, kterého jsem se dočkal. Já jsem si chtěl v klidu promluvit a Freya jenom zneužila mé dobré vůle k mému lynčování! To vypovídá o jejím nesolidním a křivém charakteru.

 Já jsem připustil, že jsem měl k něčemu, co Freya vykládala pochopení. K tomu, že si mohla myslet, že to, že se na chatu dějí spamy, že někdo rozesílá odkazy i na můj blog, že to může vypadat jako že to můžu být i já. Já to však nejsem a nemám to jak ovlivnit, taková je realita. V tomto duchu se vážně konstruktivně a rozumně bavit nedá. Já jsem tuto debatu chtěl ukončit mnohem dříve, ale nedalo se to úplně dobře ukončit, protože mě zdrželo to, jak na mě Freya něčím neustále dorážela a reagovala.

 Moje chyba a hloupost je ta, že jsem se o něco dobrého snažil i když alespoň nějaká snaha byla.


Co k tomu říct ve Fajn pokecu se nejspíše nikdy nic k lepšímu nezmění je to furt stejně bídné. Prostě hlavně nepravost, faleš a nadřazenost.



Firer Wall

Komentáře

  1. Hochu, hochu.. začínám pochybovat o tvé inteligenci. Napíše ti, že jsi idiot a ty pak píšeš, že na tebe ma solidní názor :-D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Na tom je vidět, že někdo má zřejmě problém se čtením a s vnímáním. Nečteš a nevnímáš věci správně. Úrážka mířená na mě je něco naprosto jiného. Mícháš dohromady odlišné věci. Takhle to vůbec není. To jsi úplně vedle a někde jinde. Já jsem jasně řekl, že jde o názor na mě, názor který tvrdil něco o mé zaslepenosti o to jde, který je zachycen v předešlém článku puč na Upírku. Doplň si opravdu informace, vědomosti a zjisti si, jak to je než budeš chtít něco tvrdit.

      Vymazat
  2. Já jsem avizoval v komentářích Xglos, že chystám zveřejnit průběh návštěvy Firera ve Fajnu u sebe na SuperBulváru. Hele, tak mám aspoň ušetřenou práci. Stejně jsem to nechtěl ani nijak komentovat nebo k tomu cokoli psát, jak jsem se vyjádřil, mělo to být takové Beze slov.

    Tady teda dodám jen jednu věc, kterou už jsem tady psal, ale i přesto si taková Freya dál jede svoje výmysly, nesmysly a propagandu. Ještě jednou teda, s autorem tohoto blogu Firerem nijak nespolupracuju, nic nás neváže, nemám na něj ani žádný kontakt. Dokonce jsme spolu nikdy ani přímo nemluvili, tedy nedávno párkrát ano, ale on nevěděl, že jsem to já, tudíž platí, že vědomě jsme spolu jako Honza a Dan nikdy nemluvili. A stejné je to v mém případě i s Dominikou, to je akvizice Azazela, já jí znám jen zprostředkovaně, přímo nejsme v žádném kontaktu. Doufám, že to už píšu naposled, že ta ženská s práškama na hlavu nepojede dál svojí pomatenou lživou propagandu.

    OdpovědětVymazat
  3. Ano, já jsem vydal vlastní článek k tomuto, protože jsem se chtěl vyjádřit sám o tom, jaký byl můj záměr, jak to hodnotím, jak to vnímám. Vzal jsem ti asi téma, no nechci říkat z plachet ( vzít jako vítr z plachet) :D, NE za to se omlouvám.

    Ačkoliv ono by to nemuselo být nutně na škodu mít stejné téma, ale samostatně každý po svém, avšak v tomto případě by to zjevně nemělo takový efekt a úspěch.

    Vyjadřování Feyi, ale i ostatních lidí z FP je naprosto iracionální je to jejich neschopnost vnímat realitu, vnímat fakta, ona je to snad i nějaká porucha vnímání. Až na Panthera v tomto případě, abych mu nekřivdil s ním byla debata trochu konskrutivní kupodivu.

    Já jsem se prostě nikdy nevykašlal na to, co jsem vždycky zastával, to je pořádek, řád, svoboda, poctivost a tolerance. Já se držím svých hodnot a zásad. Nic na tom nikdo nezmění. Je jedno, kolik je Freyů, kolik je Azazelů, kolik je JiHů, kolik je Johnysů. To mě absolutně nezajímá.

    Co je jasné je to, že jde o antikampaň. Já už opravdu odmítam se z těchto blábolů a bludů pořád vymaňovat a obhajovat se ve smyslu hlavně toho, že spolu máme něco společného. Je to pitomý nesmysl. Kdo nedokáže a ani nechce pochopit zjevné, tu zjevnou pravdu, tu realitu, to je prostě ztracené. Já, ale oceňuji tuto tvojí trpělivost.

    To, že jsme spolu už mluvili, no já mám takové tušení. :D

    OdpovědětVymazat
  4. Já se tu vyjádřím jen k jedné věci, protože to by vydalo na román, kdybych měl pojmout vše. Odhalím opět, po kolikáté už, lež Freyi. S žádného interního zdroje od Moniky nic nemá, je to prostý blábol. Monika vždy AzaNoviny, a nyní i můj soukromý blog pod ně spadající Xglosy, nenáviděla. Ano, dokonce na ně jakoby žárlila. A protože je nesnášela, tak jsme se o těchto věcech vůbec nebavili, ona to nechtěla, tudíž jsem jí nic nesděloval. Takže o jakém interním zdroji a jakých informacích to Freya hovoří, když Monika o Xglosách a všem kolem nich nevěděla naprosto nic. Tudíž, jak jsem říkal, Freya jen sprostě lže.

    Ehm.. no ale neodpustím si ještě poznámku. Firere, ty jsi k nám do HX chodil prudit pod anonama, ano. Nu, to se dozvídám pěkné věci :D. Každopádně to už je historie, otázka spíše je, proč to Freya právě teď takto zákeřně vytáhla na světlo. Že by snad jedním z důvodů byl pokus o to, abych byl na Firera naštván a nejen to? Jak říkám, beru to s úsměvem a nadhledem sobě vlastním, historie. Holt ne každý může být pan Čistý jako Já. Krom toho, že jsem pan Pravda, pan Slušnost, pan Spravedlivý, pan Pravidlo atd., že.. ovšemže.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. 1) Interní zdroj Monika. No já do toho až moc nevidím a nevím jak to je, avšak to že, Monika nemá moc v lásce tvojí tvorbu o tom něco vím a vím to už z dávnějších dob, ale nerad bych něco přímo vyzrazoval. :D

      To, že Freya měla něco zalhat o Monice. Ono lhaní je její obor, kterému se věnuje s velikým nasazením, já si myslím, že si tuto obskurní dovednost ve lhaní vypěstovala skoro až do profesionální úrovně, až na to, že jí to samozřejmě vždycky neladí a neumí nic dokázat a je to prostě neohrabané, protože pochopitelně lež se nedá jak dokázat. Některé kecy, které vykládají lidé z Fajn pokecu jsou vskutku velice absurdně stupidní, trapné a žalostné, proto občas ani nedávají žádný smysl.

      Co se mi však absolutně nelíbí je nemístné zatahování věcí do osobní roviny, ať už jde o pravdu nebo o lež. Do soukromého života cizím osobám nic není! Já toto chování považuji za něco velice nepřístojného a odporného. Já sám nic do osobní roviny nezasazuju je to moje vlastní nastavené pravidlo, kterým se řídím, pokud si o to, ale někteří budou tak vehementně říkat i mé pravidlo můžu porušit, ačkoliv bych si to vůbec nepřál, ale opravdu nemám rád dráždění svinstvem. Mám na mysli např. toto https://imgur.com/a/Nw1GSz4

      1) To "napadení žen". Nikoho jsem nenapadl a už vůbec ne ženu - naprostý blud.
      2) To "o mém" soukromém životě. Moje soukromí a osobní život je čistě má věc do které nikomu nic není! Co je na tom absurdního a nepochopitelného je to, kde si někdo přivlastňuje a bere právo rozhodovat o tom, co je a není vzdělání, navíc jenom taková technická, to říká o mně někdo, kdo o mně ví jen kusé informace a s kým se už dlouhou dobu nestýkám, nebavím a nejsem v kontaktu. Já o svém životě nic prozrazovat nebudu, ale můžu jen říct, že to, co zaznělo je nepravdivý, imaginární a drzí blábol.

      Ona Freya a lidé z Fajn pokecu vypouštějí do veřejného prostoru všelijaké lživé "kachny", navíc v některých vyjádřeních prostě jen přímo lacině urážejí onálepkováním, motiv je jasný dehonestace a perzekuce lidí, kteří jim nějakým způsobem nevyhovují. Je to prostě demagogie, manipulace s účelem dehonestovat a perzekuovat, já to celé nazývám antikampaň, která má za cíl poškodit vytyčené oběti a negativně ovlivnit názor ostatních lidí na tyto oběti. To je ta pseudoprávní, pseudomorální, pseudoslušná rádoby elita z Fajn pokecu.

      2) Mé údajné prudění v HX. No já se k ničemu nepřiznávám a nechci se k tomu vyjadřovat. Já jsem beztak čistý. :D Ono, kdo je úplně svatý a bez nějakého toho šrámu, ovšem pravda jen Azazel Anděl. :D Ona Freya určitě taky moc dobře ví, že by se na ní něco našlo v jejím vlastním zájmu bych jí nedoporučoval klesat k takovýmto zákeřným a zbabělým útokům.

      Jaký měla Freya úmysl to říct, no to už si řekl sám je to zjevná snaha o mojí dehonestaci a naše rozeštvání. Až na to, že není koho rozeštvat, my totiž žádnými přáteli ani spojenci nejsme, čili to se trochu míjí účinkem, to už Freya jaksi nedomyslela i když ona si pořád naivně jede tu svojí fádní, chybnou teorii, že jsme spolu spolčení je prostě úplně mimo. Já jsem rád, že to tak bereš s nadhledem a nejsi nějak útlocitný. :D:D

      Vymazat

Okomentovat

Populární příspěvky z tohoto blogu

Chatujme.cz - jaké je chatujme, tady je to ještě v pořádku, doporučení

chat.cz - co je opravdu chat.cz? PSEUDO - CHAT - šaškárna, nekompetentnost, nesvoboda, rozpad chat.cz - zakončení, závěr, NEDOPORUČUJU!

Chatová scéna - co chci sdělit? Recenze - propad chat.cz, zneužití funkce správce, propad Fajnu, klam s názvem soví glosy, zakončení?