Totální úpadek chat.cz - iracionální a represivní restrikce, izolování chatu - znemožnění standardní registrace

MIMOŘÁDNÝ ČLÁNEK, MIMOŘÁDNÁ AKTUALIZACE k 14.10.2018: totální úpadek chat.cz - iracionální a represivní restrikce, izolování chatu - znemožnění standardní registrace




 Chat přistoupil z rozhodnutí vedení k razantnímu kroku a to znemožnění standardní registrace, registrace je možná pouze přes pozvánku někoho, kdo vlastní karmu, čili na chat už není ani normálně možné se zaregistrovat, tak jak to dosud fungovalo a funguje běžně na jiných solidních chatech vyplněním údajů a odesláním. Co za tím mohlo stát je fakt, že chat prodělává velkou bitvu s prudiči a spamery, která tomuto chatu vůbec nepřispívá, protože chat koncepčně není moc rozumně zabezpečeným a chráněným místem, z chatu se proto stává neobyvatelné a nehostinné místo pro pobyt.


 Co k tomu říct je to iracionální a represivní restrikce, která vůbec nic nevyřeší. To nepomůže jen zamezit vstupu prudičům, ale hlavně zamezí vstupu všem, to skvěle nahrává prudičům, protože v tomto dosáhli svého vrcholu. Je to rezignace od vedení chatu na to, řešit obranu chatu racionálně a adekvátně je to velká chyba. Je to nepatřičné, zbytečné a hloupé. Znamená to izolování chatu, čili uzavření chatu pro registrace - téměř nemožnost se registrovat, protože se na chat už nedostane téměř nikdo nový jako uživatel, to jen ztíží registraci a pravděpodobně ještě více sníží už tak nízkou návštěvnost. To povede pouze a jen k poměrně jistému usmrcení chatu.

Ona už jen ta teze, že rozhodovat o registraci a vstupu na chat budou pouze lidé s karmou, jakási vrchnost privilegovaných je nevhodná a absurdní. Vypadá to jako na transformaci z chatu pro všechny na chat privilegovaných. Chat jen pro někoho zřejmě.

 Já nepochopím ani tu důležitost, která se přikládá něčemu tak nadbytečnému jako je karma, něčemu co je prostě jen navíc a mělo by být jen navíc, ale není. Na karmě se nedá postavit a zabezpečit důkladně chat  a je iluzorní myslet si něco jiného. Vždyť karma a ani její princip nikdy pořádně nefungoval a to jednoduchý princip toho, že karmu mají získávat poctiví a slušní uživatelé a ne nepoctiví a neslušní uživatelé.

 Něco podobného se odehrálo už na neexistujícím zemřelém Bezvachatu, kde se také pomocí iracionální restrikce uzavřela možnost registrace a i díku tomu byl osud chatu zpečetěn, protože jeho konec přišel záhy. Co se děje na chat.cz je už vážně neuvěřitelný nerozum a zoufalost. Chat velice upadá a jde prostě ke dnu.


Největší slabinou je na tomto chatu podle mého absence pořádného a racionálního vedení, které by se za chat postavilo i v těžkých dobách jako jsou ataky různých útočníků.

To už přestává všechno. Z chatu se stává takový chat, ne-chat, protože za klasický chat se dá považovat už jen horko těžko.

Na chat.cz se vytrácí racionalita a život, já už na tomto chatu nevidím snad nic pozitivního. BOHUŽEL.



Firer Wall

Komentáře

  1. Je to tak, kolego, rozhodování na karmistech, když se člověk mrkne kdo tou karmou disponuje, v lehce humorným tónu jsem to naznačil teď v komentáři na glosách. A k čemu to celé povede, tohle šílený francirkovo rozhodnutí, to ukáže čas. Jedna z pravděpodobných variant je v tomto článku správně zmíněná. Ubulvíme

    OdpovědětVymazat
  2. Ne vždy se v některých věcech s Firerem shodujeme, ovšem tady se dá s článkem souhlasit kompletně a absolutně. Ono každý, kdo má všech pět pohromadě, to musí vnímat podobně. A ano, založit systém na karmě je opravdu jedna z Francírkových pošetilostí, již jsem to kritizoval v minulosti.

    OdpovědětVymazat
  3. Přesně tak, ne vždy se na všem shodujeme, ale na tomto se zjevně shodneme úplně a s Bulvou do nějaké míry taky.

    Já si prostě myslím, že je evidentní, co se na tom chatu děje, to se nedá zapřít. Systém chatu postavený a zabezpečený, či spíše nezabezpečený na karmě je postavený na hlavu. Je to zbloudilá a slepá cesta, kterou se vedení chatu rozhodlo jít, protože ta cesta vede do pekel.


    Kritika tohoto nefunkčního a absurdního systému je jenom na místě.

    Na ty komenty se mrknu. :D


    OdpovědětVymazat

Okomentovat

Populární příspěvky z tohoto blogu

Chatujme.cz - jaké je chatujme, tady je to ještě v pořádku, doporučení

chat.cz - co je opravdu chat.cz? PSEUDO - CHAT - šaškárna, nekompetentnost, nesvoboda, rozpad chat.cz - zakončení, závěr, NEDOPORUČUJU!

chat.cz - chystá se puč na Upírku? VAROVÁNÍ, ÚTOK, SKUTEČNÝ BOJ O MOC? AFÉRA, Freya zase lže